Vi har kun ét mål

"Dansk Social Arbejde" - er en uafhængig social organisation

Foreningen Dansk Socialarbejde er en frivillig forening, der igennem en årrække har arbejde med sociale aktiviteter i Danmark til gavn for sårbare og udsatte borgere i det danske samfund. Vores målsætning er via små midler og fokuserede indsatser at gøre den lille forskel, der kan virke som et stort skridt fremad for den enkelte. Foreningen er baseret på frivillighed og på ekstern støtte og donationer.

Kontakt os via kontakt-siden, hvis du ar tid og lyst til at bidrage med frivillig indsats på en eller flere af vore aktivitetsprogrammer.

Et eksempel på et af vore tidligere projekter, er Bipolarium, der via udviklingsstøtte fra Socialstyrelsen hjælper unge med bipolar lidelse til en bedre hverdag. 

VORES TEAM

Vi består af et stort team af dedikerede og engagerede medarbejdere, hvoraf nogle er fastansatte, mens andre er freelancere eller frivillige. Vores team udstråler diversitet både med hensyn til alder, etnicitet, uddannelsesbaggrund, erhvervserfaring, livserfaring og interesser.

Nogle af vores faste ansatte medarbejdere er:

Jens Peter Buch Larsen

Grundlægger og direktør

Er dedikereret for at gøre en forskel for alle typer af socialt udsatte, samt at bringe virksomhederne i front indenfor den digitale og grønne omstilling til gavn ikke kun for virksomhederne, men også for eksisterende og (socialt udsatte) kommende medarbejdere.

Har 35+ års erfaring med certificeret coaching, beskæftigelsespolitik og socialpolitik, innovation og iværksætteri, samt internationalisering. Har international erfaring fra EU-projekter og projekter udenfor EU. Har desuden stor erfaring i at assistere virksomheder med fundraising, hvilket kan føre til nye arbejdspladser til gavn for Danmark.

Stephanie Friis

Projektleder, eventmanager og konsulent

Arbejder med stor empati for de mennesker, der indgår i vores projekter. Som projektleder styres projekterne frem til succes, bl.a. via brug af tidligere erfaringer som HR indenfor detailbranchen. Har unikke evner som eventmanager og kan skabe et frirum og socialt samvær for de borgere, som vi coacher, og som har det svært. Samtidigt er Stephanie en fremragende jobkonsulent, der jobafklarer, underviser og formidler jobs til det borgere, der er tilknyttet vores forløb – både målrettede forløb og generiske forløb.  

Lasse Jacobsen

Frivilligkoordinator 

Med sit udadvendte væsen, er Lasse altid i stand til at skabe kontakter og en god stemning blandt vores frivillige og ved de arrangementer, hvor der deltager frivillige. Det kræver ofte en stor indsats at koordinere vores aktiviteter, så det ikke kun er ansatte, men også vores frivilligkorps, der inddrages aktivt i aktiviteterne og de enkelte event. Lasse har 5 års erfaring hos os og har igennem årene leveret flotte resultater.

Anne Katrine Vallentin

Foto og Video, samt SoMe

Har mange års erfaring med foto og video, samt med SoMe. Er en dedikeret bruger af YouTube, Instagram m.v., hvor hun også har sine egne kanaler og mange følgere. Har desuden drone-certifikat både i EU og i USA, og underviser i droneflyvning.

Anne Katrine står for website, SoMe, samt markedsføring m.v. så vi sikrer, at vores gode arrangementer når bredt ud til den danske befolkning og til de relevante målgrupper.

Malek Karzoun

Software udvikler

Som en passioneret og dreven webudvikler, arbejder Malek på vores løsninger sammen med MitJob ApS på at skabe bedre muligheder for jobsøgende i Danmark. Vi ser det som et kald for os at skabe gode muligheder for sårbare ledige at kunne komme ind på arbejdsmarkedet gennem brug af ny teknologi. Her arbejder Malek målrettet på at skabe de bedste betingelser for danskerne både med hensyn til afklaring, kompetencer og konkret jobsøgning.

Malik er engageret og ivrig efter at anvende sin store viden og slippe din kreativitet løs inden for innovation, især inden for problemløsning og opbygning af responsive hjemmesider.

Mette Andersen

Coach

Har arbejdet mange år som livsstilscoach og har hjulpet mange mennesker igennem en svær tilværelse. Arbejder med de bløde sider af livet, hvor meditation og mindfulness samt afslappende musik. Tilgangen er, at meditation virker som et middel mod stress, selv hvis du har svært ved at fastholde en rutine med faste meditationer.

Har bidraget til vores online uddannelsesprogram; Grønne Mentale Ambassadører, hvor den mentale meditation og energi kombineres med, hvordan vi kan benytte den grønne omstilling i samfundet til at skabet et bedre liv.

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nye ideer eller spørgsmål til vores aktiviteter. Du må også meget gerne skrive, hvis du har lyst til at være frivillig i foreningen.  

Contact Form